Migdia

Migdia Escola Montcau – La Mola Matadepera

El projecte educatiu de l’escola s’estén també a l’estona de dinar, amb el nostre propi equip de monitors amb el projecte:

PER SUCAR-HI PA!

Parteix de la premisa de que tot el temps que l’alumnat passa a l’escola és educatiu!

  • Entenem i volem transmetre que l’acte de menjar és un acte social, per comunicar-se, compartir i conviure.
  • Des de l’escola treballem hàbits i actituds que considerem fonamentals i importants també durant l’estona de dinar.

A l’escola comptem amb cuina pròpia per preparar uns menús saludables.

Una alimentació equilibrada és fonamental per al correcte desenvolupament dels nens i nenes, grans i petits.

  • Els nostres menús s’elaboren sota control dietètic i en coordinació entre l’equip de lleure i serveis i la infermeria escolar.
  • La preparació del dinar s’efectua a les instal·lacions de la cuina de l’escola conjuntament amb la companyia Scolarest.
  • Mensualment, les famílies podran trobar actualitzada la informació del contingut de cada dia en aquest apartat de la pàgina web.
  • Ens adaptem a les necessitats específiques de tot l’alumnat amb menús adaptats per aquells que requereixen un tractament dietètic especial: amb al·lèrgies, intoleràncies a certs aliments, o bé dietes ocasionals per a problemes transitoris de l’aparell digestiu.

“Nutritips” febrer 2023

Destaquem la continuació de l’acció tutorial també a la franja del migdia, amb el suport de l’equip de monitors de l’escola.

També destaquem les diverses activitats del Club Montcau que l’alumnat pot realitzar després de dinar. Fent click aquí podreu trobar el detall de totes aquestes activitats.