Xocolatada solidària

Xocolatada solidaria-Montcau La Mola

Un any més a l’escola ens hem sumat a la iniciativa Xocolatada Solidària: que ajudarà a investigar el càncer infantil. 

Cada any es diagnostiquen 1.200 nous casos de càncer en nens i adolescents a Espanya i, només el 80%, aconsegueix superar-lo. És una malaltia completament diferent del càncer de l’adult i, de poc o gens, serveixen els avenços que es fan per aquests darrers. El càncer infantil necessita una investigació específica per poder curar els que encara no tenen cura, i poder aconseguir millors tractaments, amb moltes menys seqüeles, per als que sí que la tenen. 

 

Per aquest important motiu, des de l’escola ens sumem a la 5a Xocolatada Solidària per al Càncer Infantil i participarem organitzant una xocolatada solidària a l’escola:

Quan?

El proper dimarts 15 de febrer.

A l’hora d’esmorzar podran prendre un bon got de xocolata.

 

Recollida de donatius:

Aquest any farem la recollida de donatius a través dels tutors i tutores de l’escola: a partir del dijous 11 de febrer, els alumnes que ho desitgin poden portar el seu donatiu i entregar-lo als mestres.

 

La Xocolatada Solidària porta una consolidada trajectòria al costat de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, centre de referència nacional i internacional en pediatria. Prova d’això és que, amb els fons recaptats en edicions anteriors a través d’accions com la que el nostre centre ha decidit fer aquest any, ha aconseguit impulsar línies d’investigació de càncer infantil com la dels Sarcomes, el Glioma Difús de Tronc -DIPG-, la leucèmia limfoblàstica aguda pediàtrica, el diagnòstic de precisió i medicina personalitzada per a pacients en recaiguda… A més, ha donat suport a projectes assistencials d’ajuda a les famílies afectades i ha impulsat la pionera Unitat d’Oncologia Pediàtrica Integrativa d’Europa.

 

Molts granets de sorra, aconsegueixen fer grans muntanyes. 

Comptem amb vosaltres!