Qui som

Història Escola Montcau – La Mola Matadepera

L’entitat Promoció d’Escoles va ser creada l’any 1965, fruit de l’esperit emprenedor d’unes famílies catalanes, residents a Terrassa, liderades pel senyor Agustí Abad, que desitjaven donar als seus fills una educació i una formació innovadores, fomentada en els valors, en la cultura per l’experimentació i l’esforç, dotada amb els millors recursos humans, tècnics i tecnològics i amb unes instal·lacions de qualitat i capdavanteres respecte del sector de l’educació.

Aquell mateix any Promoció d’Escoles va fundar l’escola Montcau – La Mola, al municipi de Matadepera, com escola catalana, laica, mixta, arrelada a tot el Vallès Occidental, basada en tots aquests principis i amb una extensió de més de 20.000 m2 en plena natura.

En tots els anys d’història, l’entitat Promoció d’Escoles s’ha anat consolidant fins a oferir un projecte d’escola que abraça de 0 a 18 anys, amb la Llar d’infants Els Pinetons i l’Escola Montcau – La Mola.

Els Pinetons i Montcau – La Mola s’han distingit per oferir un ensenyament capdavanter i de qualitat utilitzant les tècniques pedagògiques més avançades i troben els seus puntals en el tracte personalitzat amb alumnes i pares, en el rigor, en l’exigència i en el bon tracte, així com en la valoració de la feina ben feta i l’esforç personal.

Història Escola Montcau – La Mola Matadepera

Quan va néixer el projecte educatiu, l’any 1965, es va tenir el coratge de proposar una educació integral, mixta, laica, arrelada a l’entorn i oberta a la comarca. Avui evoluciona obrint-se a Europa, potenciant el treball d’investigació i l’ús dels recursos tecnològics i, sobretot, oferint als alumnes un currículum a partir del qual dominen els aprenentatges instrumentals, les diferents formes d’expressió i el coneixement de les llengües, elements que facilitaran als nostres nois i noies de Montcau – La Mola la inserció a Europa, el marc on, en un temps no massa llunyà, s’hauran de desenvolupar.

Comptem amb un nombrós equip estable de professionals d’alt nivell docent i humà, que treballen de forma coordinada i dirigida, alhora que es formen de forma contínua i constant. Professionals capaços d’atendre totes les individualitats de la comunitat educativa i mantenir unes Escoles de qualitat.

Història Escola Montcau – La Mola Matadepera
Història Escola Montcau – La Mola Matadepera
  • 1997 creació dels Gegants de l’escola Montcau – La Mola: El Bernat i la Laia.
  • Instal·lació de la piscina
  • Construcció de la zona de la llar d’infants Els Pinetons.
  • Inici de la celebració de la Festa de l’arbre, tradicional del poble de Matadepera.
  • Celebració dels 50 anys de l’escola Montcau – La Mola.