Extraescolars

Natació amb nadons Escola Montcau – La Mola Matadepera

Club Montcau Esportiu

Es troba en sintonia amb el projecte educatiu del centre, fet que garanteix un procés formatiu i educatiu ideal. Juntament amb l’entorn en el qual es desenvolupa, el projecte assegura a totes les famílies la qualitat de l’aprenentatge del futbol que volem donar des del centre.

De 17 a 18 h

De I3 a secundària

Volem introduir als nens i a les nenes en la pràctica de l’esport. Introduint aspectes bàsics tècnics de diferents esports, tant individuals com col·lectius, consolidarem aspectes motrius i posturals, potenciarem els hàbits d’higiene, respecte i viurem l’esport des de la seva basant més lúdica

De 17 a 18 h

De I3 a 2n de primària

Activitat que permet un treball físic, mental i emocional afavorint aspectes com la millora dels hàbits posturals, l’equilibri i la coordinació, el control de la respiració, la concentració, la relaxació de la ment, la gestió de les emocions i la confiança en un mateix entre altres.

De 17 a 18 h

De 5è a 6è de primària

El judo és una art marcial que afavoreix l’adquisició de valors i de noves formes de moviment possibilitant la practica d’un ampli ventall de respostes als problemes motrius plantejats. Aquesta extraescolar tracta el judo des d’una vessant pràctica per transmetre continguts bàsics (tècnics, tàctics i reglamentaris).

De 17 a 18 h

Primària, secundària i batxillerat

Els escacs milloren i potencien la intel·ligència espacial, la matemàtica, la creativitat, l’esportivitat, les capacitats cognitives, etc. A més de ser un joc que entreté i diverteix amb possibilitats infinites.

T’agradaria aprendre a jugar o aprofundir-ne més? Doncs aquesta és la teva activitat!

De 14 a 15 h

De 1r a 6è de primària

Amb aquesta activitat impartida pels nostres mestres de natació, els nens i nenes podran complementar, perfeccionar i millorar diferents tècniques, moviments i estils dins l’aigua.

De 17 a 18 h

De I3 a secundària

Activitat que permet potenciar el respecte, l’educació, el treball en equip, el valor de l’esforç i la confiança en un mateix. Afavoreix el desenvolupament de la coordinació, l’agilitat, la flexibilitat i la força i permet aprendre de manera dinàmica i divertida sistemes de defensa personal. 

De 14 a 15 h

De 1r a 6è de primària

Activitat que permet gaudir de la pràctica esportiva en els entorns naturals propers a l’escola. A través de jocs, rutes, circuits d’orientació i diferents exercicis adaptats a les edats dels nens es treballaran aspectes com la velocitat, la resistència, la força, la coordinació i l’orientació.

De 17 a 18 h

De 4t a 6è de primària

Activitat dirigida a la familiarització amb el patinatge artístic sobre rodes on a través de l’esport i combinant elements tècnics i artístics a través de la musicalitat es treballa l’equilibri, la coordinació i el treball en grup.

De 17 a 18 h

De 1r a 3r de primària

Club Montcau Art-Multimèdia

Tens ganes de fer teatre? Amb aquesta activitat interpretem, cantem i ballem passant-ho d’allò més bé. Combinem diferents tècniques teatrals per explicar contes, històries…
El teatre ajuda a l’infant a millorar el seu llenguatge, compromís i especialment a l’expressió. Treballem en equip i fomentem la memòria, la concentració i l’atenció. Hi haurà algunes propostes d’activitats en anglès.

Cheer up and sing up!

De 14 a 15 h

De 1r a 6è de primària

Activitat en anglès dedicada a la creació, al disseny, al reciclatge, a la confecció… Un espai per posar-se a la moda i desenvolupar l’enginy!

De 14 a 15 h de 4t a 6è de primària

De 14 a 15 h de 1r a 3r de primària

Aquesta nova activitat permetrà ampliar la creativitat artística dels nens i nenes a través de diferents tècniques i materials. El dibuix expressiu, la pintura experimental, el fang, el gravat i el mosaic seran algunes de les tècniques que l’alumnat podrà conèixer

De 14 a 15 h

De 1r a 6è de primària

Club Montcau Ciència

Aquesta activitat de programació, pensament computacional i nocions de robòtica, es treballa d’una manera fàcil i lúdica, permeten potenciar en l’alumnat capacitats com la creativitat, la capacitat d’abstracció, el pensament lògic i la intel·ligència. Python, Lego mindstorms, Linux, Disseny 3D, C++, Arduino,… formen part d’un primer nivell d’aprenentatges que treballarem.

Aquest curs s’introdueix aquesta activitat a secundària.

De 14 a 15 h

De 3r a 6è de primària

Club Montcau Idiomes

Un dels pilars fonamentals del projecte educatiu de la nostra escola és l’aprenentatge dels idiomes. Amb aquesta activitat del Club Montcau oferim la possibilitat d’iniciar-se en l’aprenentatge del xinès.

De 14 a 15 h

Grup d’iniciació de I5

De 14 a 15 h

Grup d’iniciació de primària

De 17 a 18 h

Grup d’iniciació de secundària

Des d’una vessant més lúdica i des de l’ús de l’anglès quotidià, volem reforçar aquest primer contacte que tenen els alumnes de parvulari i primària amb la llengua anglesa dins l’horari escolar.

Jocs, cançons, històries, petits tallers, converses… tot, d’una manera distesa i divertida!

De 14 a 15 h

I5 i 1r de primària

De 14 a 15 h

2n i 3r de primària

Dins del projecte plurilingüe de l’escola, volem oferir a l’alumnat de 5è i 6è de primària un espai on fer una primera aproximació i coneixença de l’idioma del francès.

De 14 a 15 h

Grup d’iniciació 5è i 6è de primària

Club Montcau Música

El projecte d’Escola de Música del Montcau – CEM té com a objectiu viure l’experiència de tocar i gaudir de la música en conjunt i beneficiar-se de tot el treball que implica aquesta activitat, contribuint de forma important al desenvolupament emocional i cognitiu de l’alumnat.

Hi haurà grups de piano, violí, violoncel i guitarra.

Oferim l’opció de fer llenguatge musical integrat durant la classe d’instrument individual.

– Seguirem amb el COR “Vibrem cantant” amb un grup de petits i un altre d’ESO i Batxillerat.

De 14 a 15 h

De I5 a Batxillerat

Club Montcau Famílies

Us oferim la possibilitat de fer classes de natació amb els vostres fills i filles des dels 4 mesos fins als 3 anys.

Gaudir de la piscina amb els vostres infants per tal que agafin confiança amb el medi aquàtic.

En aquesta activitat comptarem amb el suport de monitors especialitzats.

Les sessions s’iniciaran a les instal·lacions esportives de l’escola a principis d’octubre, i s’efectuaran per trimestres durant tot aquest curs escolar.

De 17:15 a 18:15 h

De 17:15 a 18:15 h

Natació amb nadons Escola Montcau – La Mola Matadepera

Al llarg del curs s’oferiran tallers de cuina a tots els pares, mares i tutors legals de l’escola.

Dia per confirmar

Volem que petits i grans puguem gaudir tant de les instal·lacions com dels diferents espais exteriors de l’escola. És per aquest motiu que les posem a disposició de les famílies i altres col·lectius no vinculats amb l’escola.

Tens una idea? En parlem! Escriu-nos a clubmontcau@montcaulamola.com.

Informacions d’interès

Inici de les activitats:

2 d’octubre del 2023

Finalització de les activitats:

Setmana del 10 al 14 de juny del 2024

Presentació de les activitats:

Durant la setmana del 25 al 29 de setembre, a la tarda, realitzarem un dia de classes obertes, oferint una demostració de les activitats.

Inscripcions:

Cal omplir i signar la butlleta d’inscripció que trobareu publicada a continuació.

Aquesta butlleta s’haurà d’enviar per correu electrònic a: clubmontcau@montcaulamola.com

Caldrà tenir un mínim d’alumnes inscrits segons l’activitat per poder dur-la a terme. En cas de no arribar al mínim establert, s’avaluarà la situació de cada activitat i des de l’escola es decidirà si es segueix endavant o se suspèn l’activitat.

S’informarà a les famílies si una activitat queda anul·lada per falta d’inscripcions i també si hi ha activitats que queden tancades per estar complertes. En ambdós casos, s’obriran llistes d’espera.

*Si hi ha molts alumnes que volen fer una activitat i no hi ha suficients places per a tothom, es prioritzarà l’ordre d’inscripció de les butlletes i no l’antiguitat.