Els Pinetons és la llar d’infants privada situada a Matadepera i que forma part de l’escola Montcau-La Mola. L’etapa de la llar d'infants s’emmarca dins del primer cicle d’Educació Infantil i atén als infants de 0 a 3 anys.

Els Pinetons

Un ambient acollidor, familiar i en plena natura.

Els Pinetons

El primer cicle d’Educació Infantil comprèn els tres primers anys de vida de l’infant, uns anys plens de canvis en tots els sentits. Acaben d’arribar per conèixer el món, que per ells comença amb la família, i mica en mica comencen amb la descoberta de l’entorn, ajudant-se de les possibilitats que el seu propi cos els va facilitant, i de la seguretat afectiva que els permet anar-se separant de l’adult per explorar amb confiança i seguretat.

Ràpidament mostren autonomia per explorar un entorn ric en oportunitats d’aprenentatge; tocant, escoltant i reconeixent a l’altre per primera vegada. Això els permet arribar al final d’etapa de la llar d’infants, on la socialització, el joc creatiu i la comunicació formen els eixos centrals a desenvolupar.

Els Pinetons Escola Montcau – La Mola Matadepera

A la llar d’infants Els Pinetons vetllem pel benestar i creixement dels infants de 0 a 3 anys, dins un ambient acollidor, familiar i en plena natura.

Atenem les necessitats afectives i de desenvolupament oferint els moments, les activitats i els espais adequats perquè els nens i les nenes desenvolupin el més àmpliament possible les seves capacitats.

El nostre projecte educatiu

Acreditacions
AENOR, Montcau – La Mola
IQNet, Montcau – La Mola
Goethe-Institut Barcelona, Montcau – La Mola
Education and Culture DG, Montcau – La Mola
University of Cambridge, Montcau – La Mola
DELF DALF, Montcau – La Mola
Pearson, Montcau – La Mola
Col·laboracions
Escuela amiga de Unicef
Vicente Ferrer
Agermanament sense fronteres