Halloween i Castanyada a l’escola

La setmana passat, a l’escola, vam celebrar la festa de Halloween i la Castanyada!

Al llarg de la setmana els alumnes de #Els_Pinetons#MLMInfantil i #MLMPrimària van fer panellets. 

L’alumnat de 2n cicle d’Educació Infantil i Primària va celebrar la festa de Halloween participant en el concurs Jack-o’-lantern de decoració de carbasses! I, continuat amb la festa de Halloween a #MLMprimària van fer la tradicional rua adaptada als espais exteriors de l’escola. A #MLMInfantil van fer uns balls al pati.

I el divendres, l’alumnat de 2n de #MLMsecundària van torrat les castanyes. I els alumnes de #MLMinfantil i #Els_Pinetons van rebre una visita molt especia: La Castanyera!

L’alumnat de 1r i 2n de #MLMsecundària van representar contes tradicionals a través d’unes obres de teatre als seus companys i companyes de #MLMprimària i #MLMinfantil. I després, l’alumnat d’infantil, primària i l’ESO va menjar castanyes, panellets i moniatos.

I per acabar, l’alumnat de 1r de batxillerat va organitzar un bar a l’hora del pati pels alumnes de 5è i 6è de primària, ESO i Batxillerat. També han estat a la sortida de l’escola, on les famílies amb els seus fills i filles ha pogut gaudir-ne. Els diners recaptats es destinaran a la Fundació Vicente Ferrer, que els alumnes visitaran el 3r trimestre.